Si femeile insarcinate pot tine pasul cu tendintele

Ideea acestui articol mi-a venit in urma unei experiente pe care am avut-o zilele trecute. Saptamana trecuta m-am intalnit in oras cu o fosta colega care este insarcinata in 6 luni. Tipa a fost mereu slaba si frumusica si chiar si acum, cu o burta vizibila, arata foarte bine. Totusi, desi e frumoasa, acesteia ii lipseste stilul. Nu are treaba cu moda, se imbraca naspa si isi alege aproape de fiecare data haine care nu o avantajeaza absolut deloc. In loc sa isi puna in evidenta atuurile, ea isi ascunde frumusetea si se imbraca de parca ar fi o baba.

Nu spun ca ar fi ok sa poarte nu stiu ce decolteuri sau fuste super scurte, insa cand esti frumoasa si Mama Natura te-a inzestrat cu un corp armonios, de ce sa nu il pui in valoare? De ce il ascunzi sub haine lalai? Tipa despre care va povestesc, fosta mea colega, era imbracata cu haine de gravida cu 5 numere mai mari decat ea. Si culmea, la cat este ea de slabuta, pun pariu ca i-ar veni chiar si acum hainele pe care le purta inainte sa ramana insarcinata. Doar ca ea se imbraca si mai prost decat o facea inainte. Ba chiar trist as putea spune.

Trecand peste acest aspect, voiam sa spun ca multe femei insarcinate nu stiu sa isi aleaga hainele corect, astfel incat sa le avantajeze. Sunt de acord ca este foarte important sa se simta bine in pielea lor si in hainele pe care le poarta, dar totusi, sa nu le mai intereseze absolut deloc aspectul? Daca esti gravida poti sa pui pe tine un sac si sa iesi asa din casa, avand drept pretext sarcina?

Exista o multime de magazine online cu haine pentru gravide, unele dintre ele fiind super mega frumoase si colorate. La o scurta cautare, eu am reusit sa gasesc o gramada de articole de imbracaminte pentru femeile insarcinate, pe care sincera sa fiu si eu le-as purta, desi nu port inca niciun bebe in burtica. Si pentru a va convinge, am ales cateva modele care mi-au atras atentia.

Perioada in care o femeie este insarcinata mi se pare extrem de frumoasa, in ciuda faptului ca exista si cazuri in care aceasta poate fi si grea sau mai complicata in acelasi timp. A fi gravida nu se traduce prin a te imbraca cu ce prinzi fara sa iti mai pese de felul in care arati. Ba din contra, eu sunt de parere ca o femeie gravida ar trebui sa aiba acea stralucire pe care doar graviditatea o poate oferi. Sunt convinsa ca stiti despre ce vorbesc.:)

Rochii pentru gravide, salopete, tricouri largi, pantaloni, camasi largi si multe alte articole interesante am gasit eu pe site-ul celor de la Asos. Daca sunteti insarcinate si vreti sa aratati bine si in aceasta perioada minunata din vietile voastre, va recomand sa aruncati o privire asupra colectiei de haine online pentru gravide. M-am gandit sa vin cu cateva idei, asa ca am selectat articole care mie mi-au atras atentia.

Ei, ce ziceti? Nu-i asa ca tot v-ati dori sa fiti insarcinate si sa purtati asa haine frumoase si moderne? 😀

2 Responses
  • Oana
    iunie 20, 2019

    Știu ce spui și îți dau dreptate. Multe uită că sunt femei și nu mai acordă nici o importanță îngrijirii tenului, părului și nici hainelor. Chiar nu înțeleg de ce fac asta și se dau uitării …

    • Masha
      iunie 20, 2019

      Din pacate asa este. Nici eu nu inteleg ce se intampla cu ele.

Scrie părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *