5 motive pentru care merita sa va cumparati un robot aspirator

avantaje si recomandari robot aspirator-min
Cred ca in urma cu 3 ani de zile am auzit pentru prima data de un robot aspirator. La vremea respectiva nu erau disponibile asa multe modele cum sunt astazi pe piata, iar printre cele mai populare se regasea si cel de la Xiaomi de care sunt absolut convinsa ca in 2020 stie chiar toata lumea. Mi-am cumparat un robotel inteligent anul trecut, dupa ce am studiat cu atentie fiecare model in parte care se incadra in bugetul pe care eu eram dispusa sa il aloc achizitionarii sale si am ales intr-un final o varianta care nu s-a dovedit a fi buna, ci excelenta din toate punctele de vedere. Am optat pentru robotul aspirator Xiaomi Roborock 2, cel care vine dotat si cu mop.

Mi-am cumparat robot aspirator cu mop integrat pentru ca nu este deloc usor sa mentin casa curata, mai ales in cursul saptamanii cand sunt ocupata cu alte task-uri ce tin de job. Este foarte important sa mentionez ca in apartamentul de 90 mp am si o pisica, iar acesta a fost un motiv in plus pentru a-mi achizitiona un ajutor la curatenie care sa poata aspira si sterge pe jos in acelasi timp, singur.

Asadar, daca aveti animale de companie, care stim cu totii ca lasa par, mai mult sau mai putin, un astfel de gadget este mai mult decat binevenit. Exista o multitudine de modele de robot aspirator pe piata, asa ca eu sunt convinsa ca veti putea sa gasiti unul care sa corespunda nevoilor, bugetului si cerintelor voastre, indiferent ca aveti parchet, mocheta sau covoare intinse prin toata casa.

Roborock 2 este primul model cu care am intrat in contact, cel pe care eu l-am achizitionat pentru apartamentul meu. Un alt model de top care trebuie neaparat mentionat este Xiaomi Roborock S6, un model mai nou decat cel pe care eu il detin, si pe care l-am cumparat in urma cu ceva timp pentru a-l face cadou parintilor mei. A fost un cadou pe care ma gandeam sa il ofer de Craciun, insa nu am avut rabdare si l-am oferit in avanas, astfel incat sa se poata bucura de el iar mama sa aiba parte de ajutor la curatenia de sarbatori si nu numai. 😀

Si pentru ca sunt foarte incantata si multumita de ceea ce poate face acest robotel, m-am gandit sa va prezint intr-un articol 5 motive pentru care merita sa va cumparati un robot aspirator cu mop in cazul in care nu ati facut-o pana acum. Iata care sunt acestea:

  • poate fi programat sa porneasca singur la orice ora va doriti, chiar si atunci cand nu sunteti acasa;
  • va scapa de praf si de parul animalelor de companie fara ca voi sa faceti nimic;
  • aspira si da cu mopul in acelasi timp;
  • va ajuta sa mentineti curatenia locuintei in fiecare zi;
  • preturile au devenit mult mai accesibile.

In momentul in care va decideti sa va achizitionati un aspirator robot, ideal ar fi sa studiati piata si sa va ganditi foarte bine pe care sa il alegeti. Care sunt criteriile de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un robot aspirator? Eu mentionez cateva aspecte importante, cum ar fi: suprafata locuintei, daca aveti sau nu animale de companie, daca va doriti sau nu un model cu mop integrat, daca aveti sau nu mocheta/covoare, si bineinteles, bugetul pe care sunteti dispusi sa il alocati pentru a-l cumpara.

Sper ca sfaturile si recomandarile mele din acest articol sa va fie de ajutor. In cazul in care aveti intrebari si considerati ca eu v-as putea fi de folos cu un raspuns, puteti sa-mi scrieti in zona de comentarii. 🙂

4 Responses
  • noni
    ianuarie 14, 2020

    Cred ca e al 10-lea articol pe care il citesc despre aspiratorul robot Xiaomi. Vreau si euuu! 😀

  • Monica
    ianuarie 16, 2020

    Este cea mai buna investitie ever! Am Roborock de un an si l-am recomandat la randul meu la vreo 5 prieteni care si l-au si cumparat ulterior. Toti imi multumesc pentru ca le-am dat pontul. :)) Sper sa ma tina mult si bine pentru ca eu am cam uitat cum e sa dai cu aspiratorul cand ai asa ceva in casa. Super eficient si super bun ca pret raportat la ce ofera.

  • felicia M
    ianuarie 17, 2020

    Buna! Esti multumita de Roborock S6?

    • Masha
      ianuarie 17, 2020

      Buna, Felicia! Da, sunt foarte multumita. Nu ti-ai dat seama din mentiunile din articol? 😀

Scrie părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *