Cu ce aplic eu fondul de ten cel mai bine

Cu ce aplicam fondul de ten-min

V-am mentionat intr-un articol anterior care este fondul meu de ten preferat, insa nu v-am spus cum il aplic. Ca orice iubitoare de make up si produse cosmetice, automat mi-am cumparat „ustensile” necesare pentru aplicarea fondului de ten, pentru aplicarea iluminatorului, pentru aplicarea fardului de pleoape si pentru tot ce se mai poate, intelegeti voi ce spun. 😀

Desi am investit ceva bani in seturi de pensule de make up si buretei de tip beauty bleader, am ajuns intr-un final sa-mi aplic fondul de ten cu degetele. Mi se pare ca asa reusesc cel mai bine sa-l intind si sa-l uniformizez, astfel incat sa se vada foarte bine si sa nu se stranga sub ochi, pe langa nas sau pe frunte. Nu sunt make up artist, nu dau sfaturi, ci doar va spun cum procedez eu si cum mi se pare mie ca se vede mai bine.

Pensule de machiaj am si de la Real Techniques, am si pensule de machiaj ieftine din China. Am observat diferente intre ele, bineinteles ca cele mai scumpe sunt mai bune, insa eu recunosc ca nu le folosesc pe toate. Spre exemplu, rujul lichid il aplic direct cu aplicatorul special cu care vine la pachet, fondul de ten il aplic cu degetele, iar pudra cu buretelul pe care il are in cutie.

Folosesc pensule pentru fardul de pleoape, pentru blush, pentru iluminator si pentru contur, atunci cand imi fac. Machiajul perfect pentru mine nu este un machiaj incarcat, poate de aceea reusesc sa ma descurc si fara prea multe „ajutoare”. Nu imi aplic 1000 de produse pe ten, nu stau 2 ore in fata oglinzii. Dar sunt multumita de rezultat, aproape de fiecare data, iar machiajul natural este cel cu care rezonez cel mai bine.

Asadar, va adresez si voua urmatoarea intrebare: cu ce aplicati fondul de ten? Cu pensula, cu buretelul sau cu degetele? 😀

2 Responses
 • Ileana
  august 5, 2019

  Eu folosesc un set de pensule de la Real Techniques de foarte multi ani. M-am indurat cu greu sa dau banii pe el, 200 lei in urma cu vreo 3 ani, dar uite ca a meritat investitia, pentru ca toate pensulele sunt in stare perfecta si in ziua de astazi. Nu imi plac bureteii de machiaj si am impresia ca se curata mult mai greu decat pensulele. Nu ii recomand, pentru ca favorizeaza dezvoltarea bacteriilor.

  • Masha
   august 5, 2019

   Si mie imi plac pensulele Real Techniques. 🙂

Scrie părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *