4 parfumuri care inca imi plac si pe care le-as recumpara oricand

colectia mea de parfumuri de firma-min

Imi plac mult parfumurile si nu ratez niciodata ocazia de a-mi cumpara unul nou. Cea mai recenta achizitie este Good Girl – Carolina Herrera. Colectia mea de parfumuri de firma este completata de Paco Rabanne – Lady Million, Paco Rabanne – Olympea si Yves Saint Laurent – Black Opium. N-as putea sa fac un clasament, insa acum parca imi place cel mai mult Good Girl, probabil si pentru ca este ultimul achizitionat. Imi place sticla parfumului in forma de pantof si trebuie sa recunosc ca designul sau chiar este unul original.

In cazul meu, fiecare parfum are o poveste. Obisnuiesc sa le folosesc pe toate iar alegerile le fac in functie de starea mea de spirit. Paco Rabanne – Lady Million l-am primit cadou de la iubitul meu, anul trecut, iar bucuria a fost mare atunci cand am vazut ca el mi-a cumparat unul dintre parfumurile pe care mi l-am dorit foarte mult. Ambalajul este un pic chicios, insa trecand peste acest aspect, parfumul miroase senzational. Yves Saint Laurent – Black Opium a fost primit cadou de la mama, tot de ziua, tot anul trecut. Il ador, miroase extrem de bine si persista foarte mult.

Good Girl – Carolina Herrera si Paco Rabanne – Olympea mi le-am cumparat din 2 vacante care mi-au ramas in suflet. Cand ma dau cu ele imi amintesc de momentele frumoase petrecute in acele locuri. De fiecare data cand imi cumpar un parfum obisnuiesc sa-mi iau o versiune destul de mare/generoasa, astfel inca sa ma pot bucura cat mai mult timp de el.

Pe lista viitoarelor mele parfumuri am Giorgio Armani – Si Intense si Marc Jacobs – Decadence.

Voi ce parfumuri preferati, care sunt cele pe care le folositi in momentul de fata? 😀

Fii primul care comentează!

Scrie părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *