Asa arata cele mai frumoase piete de Craciun din Europa

Daca v-ati plictisit de pietele de Craciun din Romania, de la Brasov, Sibiu, Cluj si Bucuresti, si vreti sa descoperiti altele mai mari si mai frumoase, tin sa va anunt ca in Europa sunt destule iar singura problema pe care o veti avea ar fi aceea de a alege unde sa mergeti. In functie de timpul liber pe care il aveti la dispozitie, de buget, dar si de mijlocul de transport cu care doriti sa calatoriti, aveti posibilitatea de a alege una sau chiar mai multe destinatii de vacanta pentru Craciun din Europa.

Vin fiert, turta dulce, produse traditionale, cadouri speciale, colinde, jucarii care se transforma in amintiri de nepretuit – sunt elemente pe care le regasesti la orice targ de Craciun. An de an, orase de peste tot din lume se intrec in organizarea celor mai frumoase targuri de Craciun si fiecare dintre ele merita sa fie vizitate. Targurile de Craciun sunt originare din Austria si Germania si au inceput sa fie organizate in secolul 13. In Viena, de exemplu, ele se organizeaza inca din anul 1294, iar in Frankfurt, Germania, acestea au aparut in anul 1300.

Daca intentionati sa stati mai multe zile si aveti nevoie de cazare, puteti alege sa inchiriati un apartament prin Airbnb, astfel incat cheltuielile sa fie un pic reduse. Mai mult decat atat, avand un intreg apartament la dispozitie va fi mai usor sa va descurcati si cu cei mici.

Putem afirma fara absolut nici o retinere faptul ca Europa se mandreste cu cele mai frumoase piete de Craciun si cele mai aromate bunatati: vin fiert, turta dulce, bomboane si nu numai. Incepând cu a doua jumatate a lunii noiembrie pana în ajunul Craciunului veti avea ocazia sa vedeti cum se transforma orasele mari din Europa, in adevarate basme rupte din povesti.

Asadar, nu ma lungesc prea mult cu detaliile si va prezint, prin intermediul imaginilor, ceele mai frumoase piete de Craciun de Europa pe care trebuie sa le vizitati macar o data-n viata. 🙂

Cele mai frumoase piete de Craciun din Europa

Nuremberg – Germania

Nuremberg - Germania

Praga – Cehia

Praga - Cehia

Viena-Austria

Viena-Austria

Zagreb – Croatia

Zagreb - Croatia

Bruxelles – Belgia

Bruxelles - Belgia

Strasbourg – Franta

Strasbourg - Franta

Budapesta – Ungaria

Budapesta - Ungaria

Basel – Elvetia

Basel - Elvetia

Dresden – Germania

Dresden - Germania

Poznan – Polonia

Poznan - Polonia

Toate arata foarte frumos si sunt gata sa va intampine cu muulte bunatati! 😀 Vacanta placuta!!

Fii primul care comentează!

Scrie părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *