Filme bune de vazut in ziua de Craciun daca nu aveti nimic interesant de facut

recomandari filme de Craciun-min

Craciunul se apropie cu pasi reprezi asa ca propun sa vorbim un pic despre ce putem face in ziua de 25 decembrie daca nu avem nimic in mod deosebit planificat. In cazul in care nu aveti nasi care sa va invite la masa de pranz iar parintii nu sunt nici ei acasa, atunci ziua de Craciun poate fi petrecuta foarte frumos in fata televizorului. Stiu, unora li se poate parea un pic ciudat, insa eu cred ca suntem liberi sa facem exact ceea ce dorim si ceea ce ne face fericiti. Si, credeti-ma, sa stai in pijamale toata ziua in timp ce priviti filme de Craciun nu e deloc o tragedie, ba din contra, e tare frumos si relaxant. Eu am facut asta de cateva ori si chiar mi-a placut.

Craciunul are magia lui, dar daca o amplifici cu sentimentele si bucuria pe care ti-o ofera unele filme de Craciun, luna decembrie e cu adevarat cea mai frumoasa perioada a anului. Personal, eu aleg filme de Craciun amuzante, dar nu spun ”nu” nici celor siropoase, de dragoste, pentru ca si ele au ceva de spus. In orice caz, mai jos veti gasi o lista cu filme bune de Craciun, la care sa va uitati in aceasta perioada a anului sau chiar in ziua Craciun daca nu aveti ceva mai bun de facut.

Asadar, iata care sunt recomandarile mele de filme de Craciun:

Acestea sunt filmele pe care eu obisnuiesc sa le vizionez in fiecare an. Le stiu derost, cunosc fiecare replica care urmeaza, dar chiar si asa, nu ma plictisesc niciodata de ele. Ba din contra, filmele de Craciun ma binedispun. 🙂

Voi ce recomandari de filme de Craciun aveti?

Fii primul care comentează!

Scrie părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *